F96
F96 spelar tillsammans med F95

From november 2010 spelar F96 tillsammans med F95, hemsidan hittar du här:

www.sportnik.com/sik95

Rissneraketen

Sundbybergs IK F96 tvåa i Rissneraketen!

Glada silvermedaljörer!
Foto: Krister Ilmander

Trea i grundspelet

Vi kom trea i grundspelet efter fem välspelade matcher. Det betyder att vi möter Skå IK i kvartsfinal 4/1 kl 09.20.

Bra jobb tjejer, vi ses på måndag!

Suldribbling i Löthallen.
Foto: Patrik Fredriksson

Spelschemat klart

Nu är matchschemat fastlagt. Vi möter följande lag: AIK, Hässelby, Skå, Rissne och Vallentuna den 2/1. Det ska bli kul att få skaka loss julmaten och spela inomhusfotboll! Vi spelar första matchen mot Skå IK kl. 14.40 och den sista mot Hässelby kl. 18.40. Den 4/1 på förmiddagen är det slutspel med 2-3 matcher beroende på placering och resultat. Matchschemat hittar ni här.
Sundbybergs IK:s fotbollsavslutning

Sundbyberg IK:s fotbollsavslutning gick av stapeln den 5 december i Löthallen med olika aktiviteter.

Priser delades ut till spelare i 11-mannalagen.

Från F96 blev Emma nominerad till "årets spelare". Priset får hon på fotbollssektionens årsstämma.

"Årets träningsflit" tilldelades Hedda och Johanna. Detta pris avgörs inte bara på träningsnärvaro utan bedöms till största del på vilken inställning man har på träningarna.

Madde fick välförtjänt pris för "årets polare".

Isa tilldelades priset "årets framsteg".

 

Grattis tjejer det är ni värda!

 

 

Kanonavslutning av tjejerna

Glada tjejer och bra spel

Efter den snörpliga sortin igår hade sumpans tjejer laddat om för b-slutspelet. Vi inledde med att slå Stuvsta med 5-0, vilket mycket väl kunnat vara några mål till men skärpan i avsluten var inte alltid den bästa. Vi spelade riktigt fin och rörlig fotboll med dribblingar och klacksparkar. Kul fotboll. I b-slutspelets final fick vi möta Sollentuna If fotboll. Våra tjejer spelade bra, men Sollentuna tog ledningen. Sollentuna var giftiga när dom kom till avslutslägen. Efter baklängesmålet tog vi över allt mer och kvitterade tillslut rättvist. Trots att vi var det dominernade laget lyckas vi inte avgöra, utan matchen går till golden goal avgörande. I förlängningen dominerar vi helt och spelar riktigt bra. En av våra tjejerna driver in med hög fart i straffområdet och dribblar av försvararen som hamnar på efterkällken och fäller vår spelare. Till vår förvåning friar domaren. Inte lätt att dömma straff i en golden goal situation kan tänkas. Kort därefter vänder Sollentuna på spelet och avgör tillställningen med ett mycket snyggt nickmål. Lite snörpligt med tanke på vårt spelövertag och chanser, men det hänger vi inte upp oss på. Vi spelade riktigt bra fotboll och visade prov på god kondition (endast en avbytare) och gott humör. Det tar vi med oss. Ni är riktigt duktiga!  

Glatt gäng i Håbo! Se fler bilder under Cuper & Träningsmatcher.
Foto: Krister Ilmander
Gruppspelet avklarat

B-finalspel i morgon

Första matchen mot Skå spelades på en frostbiten gräsplan. Sumpans tjejer inledde stark och tog snabbt en 3 målsledning. I andra tappade vi spelet och Skå jobbade sig in i matchen. Slutresultatet blev tillslut 4-3 till oss. I andra matchen spelade vi mot hemmalaget Håbo. Det var en jämn match och bra spel med chanser åt båda håll. I slutet av matchen gör Håbo 1-0 vilket blir slutresultatet. (Lite symptomatiskt för säsongen). Inför sista matchen hade vi allt i egna händer. Nu började det också blåsa och regna ordentligt. Första halvlek mot Hagby spelade vi i kraftig motvind och trots att spelet var jämnt så stod det 3-0 till motståndarna i halvtid. (För vår del handlade första halvlek om att hålla bollen efter backen annars blåste den tillbaks). Vi spelade upp oss i andra men slutresultatet fastställdes till 4-2. Hagby spelade taktiskt väldigt bra fotboll. Nu siktar vi in oss på b-finalspel i morgon och kör för fullt.
1 2 3 ... 17 Nästa »
Denna hemsida är skapad i anySite