F96/97
F96/97 delas

Nya träningsgrupper

F96/97 har från november 2010 delats i två grupper.

F96 kommer att träna tillsammans med F95. Deras hemsida hittar du här: http://www.sportnik.com//sik95

F97 kommer att ha både egna träningar och tillsammans med F98. Deras hemsida hittar du här: sik.anysite.se/f97

Men hallå igen Selma

som ännu en gång kallats till distriktslagssamling och en utbildningsdag på stora mossen. Lycka till och kört hårt!

Oavgjort mot Hässelby

Tät tillställning i sista sanktan matchen

Säsongen har varit bra men också frusterande. Ofta har tjejerna fört matcher och spelat bra vilket visat att sumpan kan spela bra fotboll. Samtidigt har laget inte heller lyckats avgöra eller punktera matcher, vilket varit lite frusterande. Matchen mot Hässelby tidigare i år slutade med förlust trots ett bra spel och många chanser. Inledningen av årets sista sanktan match kunde varit bättre. Vi var inte alls med under första halvlek utan Hässelby höll i taktpinnen och tog välförtjänt ledningen genom en indirekt frispark. Motståndarna vann närkamperna och ville mer. I andra halvlek blev det uppryckning och Sumpan tog sig tillbaks in i matchen, började vinna närkamper och ta löpningar. I slutet av matchen tryckte tjejerna på och fick tillslut utdelning genom en mycket bra slagen hörna som forcerades in i mål. I det absoluta slutskedet räddade Hässelbys duktiga målvakt ett friläge. Oavgjort var trots allt rättvist om vi ser till hela matchen och vi tackar Hässelby för en bra match.

Årets sista sanktan match mot FC Järfälla

2-0 förlust mot seriesegrarna

Årets sista sanktan match spelades borta mot FC Järfälla. Matchen var inledningsvis väldigt tät och jämn innan FC Järfälla tog tag i taktpinnen och började skapa farligheter. Sumpan jobbade hårt och tog sig tillbaks in i matchen igen men järfälla tjejerna spealde ett tätt och bra försvarspel samtidigt som vi inte lyckade få utdelning på de chanser som skapades. 

I andra halvlek var lite som den första; det fanns perioder där vi tryckte på men Järfälla spelar tätt och smart och fyllde på i anfallsspelet. När slutsignalen går och säsongens sista match mot seriesegrarna är över så kan vi konstatera att det var en bra match som vi presterade. Slutresultatet blev tillslut 2-0 till FC Järfälla, vilket trots allt var rättvist. Dom var sett över matchen det bästa laget. Vi ska vara nöjda med matchen och vi gratulerar FC Järfälla till segern och seriesegern.

Första segern i division fyra!
Sumpan har hörna.
Foto: Pernilla Wennberg
Äntligen kom första segern för tjejerna i division fyra! Sundbyberg vann mot Brommapojkarna 3 med 6-2. Matchen rivstartade med att BP tog ledningen genom en kontring. Sumpan hade därefter spelet och flera fina chanser, men fick inte in bollen i mål. Efter tio minuter kunde BP utöka till två-noll genom ännu en kontring. Sundbyberg visade fin moral och fortsatte nöta och till slut kom första målet genom Amy efter en retur. Strax därefter drev Selma bollen själv hela vägen och satte den sen i mål. I andra halvlek började Sundbyberg lika fint som i första och efter stund lossnade målgörandet ordentligt. Inom loppet av fem minuter gjorde Sumpan fyra mål: Maria 1, Selma 2 och Rebecka 1. Slutresultatet blev 6-2 och vi tackar BP för en väl genomförd match trots att de bara hade tio spelare.
1 2 3 ... 8 Nästa »
Denna hemsida är skapad i anySite